O CAMPANIE DESPRE INCREDERE

Fiecare donatie coloreaza programul nostru in culorile optimismului si aduce "Profesorii increderii" mai aproape de copiii care au nevoie de ei.

Pubertatea este varsta celor mai mari transformari, cand caracterele se formeaza, dar sunt puse si la grele incercari. Fetele, in special, resimt presiuni in aceasta perioada, care le testeaza si, din pacate, de multe ori le scad increderea in sine.

In zonele defavorizate, multe fete – dar si baieti – ajung sa renunte la scoala in aceasta perioada. Cu indrumarea corecta si ajutor in a-si pastra sau recapata increderea in sine, ei poti fi sustinuti sa nu renunte si sa isi continue studiile, pentru a le spori sansele pe mai departe in viata.

Always este brandul care si-a asumat misiunea de a le da incredere fetelor si femeilor pe tot parcursul de la pubertate la maturitate.

Si de aceea, a creat programul “Profesorii Increderii”, alaturi de organizatia Teach for Romania, oferindu-se sa sprijine formarea si sustinerea unor profesori care sa ii inspire si sa ii ajute pe copiii din zone defavorizate sa nu renunte. Fiecare pachet de Always duo cumparat aduce o donatie in cadrul campaniei.

Detalii in regulamentul promotiei.

image image

Always donează către organizația nonguvernamentală Teach for Romania, 1,5% din valoarea oricărui pachet Always Duo vândut în România în perioada 1.02-31.03.2018, în limita a 180.000 RON, în vederea susținerii educației în zonele vulnerabile. Pentru detalii, consultați regulamentul campaniei, disponibil în mod gratuit la www.pg.com/ro_RO/.

Consimțământ Cookie-uri