Cumpără always și o ajuți să nu renunțe la școală

O CAMPANIE DESPRE ÎNCREDERE

Fiecare donație colorează programul nostru în culorile optimismului și aduce "Profesorii încrederii" mai aproape de copiii care au nevoie de ei.

Prin programul "Susține Profesorii Încrederii", Always face un prim pas pentru sprijinirea inițiativei Teach for Romania, în efortul de instruire a profesorilor. Programul are ca scop susținerea educatorilor de calitate și a profesorilor inspirați, de care copiii din mediile vulnerabile au atât de multă nevoie.

Perioada pubertății aduce în viața copiilor schimbări fizice și emoționale semnificative. În această perioadă încrederea în sine scade, în timp ce nevoia de independență crește vertiginos, iar în zonele vulnerabile, unii tineri ajung să renunțe la școală.

Always este brandul care și-a asumat misiunea de a susține încrederea în sine a fetelor și femeilor pe parcursul evoluției lor, de la pubertate la maturitate, astfel încât ele să poată realiza tot ce își doresc în viață. Pentru a avea tineri încrezători și performanți, trebuie să avem în primul rând profesori motivați si dedicați.

image image

Always donează către organizația nonguvernamentală Teach for Romania, 1,5% din valoarea oricărui pachet Always Duo vândut în România în perioada 1.02-31.03.2018, în limita a 180.000 RON, în vederea susținerii educației în zonele vulnerabile. Pentru detalii, consultați regulamentul campaniei, disponibil în mod gratuit la www.pg.com/ro_RO/.