Cumpără always și o ajuți să nu renunțe la școală

Profesorii încrederii

Fiecare donație colorează programul nostru în culorile optimismului și aduce "Profesorii încrederii" mai aproape de copiii care au nevoie de ei.

author
Nicoleta Danciu Învățător

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume și luptă pentru visul tău!

Nicoleta are 25 de ani și a studiat Psihologie și Sociologie. În ultimii ani de studiu, Nicoleta a absolvit Masterul de Sociologie și Științe Sociale la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, și un program de studii de psihopedagogie aprofundată în cadrul aceleiași universități. Activitatea sa profesională a fost dedicată proiectelor de educație și asistență socială. Începând din 2017, Nicoleta face parte din echipa Teach for Romania.

Teach for Romania reprezintă o șansă reală la educație. Când am ales Teach, am ales să fac parte dintr-o echipă de oameni care prețuiesc educația, care valorizează copiii și care deschid drumuri ce par închise.

Fii curios, nu-ți fie frică să pui întrebări și caută întotdeauna să înveți!

Andreea are 21 de ani și a absolvit de curând Faculatea de Arte Plastice, secția Grafică. Activitatea ei în domeniul artelor plastice include o bursă Erasmus la Estonian Academy of Arts și numeroase expoziții, printre care se numără Bienala Internațională de Gravură București. Începând din 2017, Andeea a ales să se implice în educație prin programul Teach for Romania.

Am devenit profesor Teach din convingerea că schimbarea se face doar dacă noi toți ne implicăm. Era timpul să fac primii mei pași pentru schimbare. Prin Teach for Romania, îmi propun să devin cea mai bună variantă a mea de până acum.

author
Andreea Gheorghe Profesor de educație plastică
author
Gabriela Secosan Învățător

De fiecare dată când spui că nu poți face ceva, eu îți voi răspunde că la un moment dat vei reuși.

Gabriela are 29 de ani și a studiat Limbi și Literaturi Străine la Universitatea București, devenind translator. În activitatea sa profesionala, s-a implicat în diferite proiecte educaționale și a lucrat ca specialist de vânzări într-o companie internațională. Începând cu anul 2017, a ales să intre în echipa Teach for Romania.

Cred cu tărie în dreptul fiecărui copil la educație de calitate și sper să pot contribui și eu la punerea acestei misiuni în aplicare, de aceea m-am alăturat echipei Teach for Romania.