Profesorii Încrederii

Fiecare doză de încredere dăruită duce campania mai departe și le încurajează pe fetele din zone vulnerabile să viseze la un viitor mai bun.

Prin programul “Profesorii Încrederii”, Always face un prim pas pentru sprijinirea inițiativei Teach for Romania, în efortul de instruire a profesorilor. Programul are ca scop susținerea educatorilor de calitate și a profesorilor inspirați, de care copiii din mediile vulnerabile au atât de multă nevoie.

Always este brandul care și-a asumat misiunea de a susține încrederea în sine a fetelor și a femeilor pe parcursul evoluției lor, de la pubertate la maturitate, astfel încât ele să poată realiza tot ce își propun în viață. Pentru a avea tineri încrezători și performanți, trebuie sa avem în primul rând profesori motivați și dedicați.

author

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume și luptă pentru visul tău!

Nicoleta are 25 de ani și a studiat Psihologie și Sociologie. În ultimii ani de studiu, Nicoleta a absolvit Masterul de Sociologie și Științe Sociale la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, și un program de studii de psihopedagogie aprofundată în cadrul aceleiași universități. Activitatea sa profesională a fost dedicată proiectelor de educație și asistență socială. Începând din 2017, Nicoleta face parte din echipa Teach for Romania.

Teach for Romania reprezintă o șansă reală la educație. Când am ales Teach, am ales să fac parte dintr-o echipă de oameni care prețuiesc educația, care valorizează copiii și care deschid drumuri ce par închise.

Nicoleta Danciu Învățător

Fii curios, nu-ți fie frică să pui întrebări și caută întotdeauna să înveți!

Andreea are 21 de ani și a absolvit de curând Faculatea de Arte Plastice, secția Grafică. Activitatea ei în domeniul artelor plastice include o bursă Erasmus la Estonian Academy of Arts și numeroase expoziții, printre care se numără Bienala Internațională de Gravură București. Începând din 2017, Andeea a ales să se implice în educație prin programul Teach for Romania.

Am devenit profesor Teach din convingerea că schimbarea se face doar dacă noi toți ne implicăm. Era timpul să fac primii mei pași pentru schimbare. Prin Teach for Romania, îmi propun să devin cea mai bună variantă a mea de până acum.

Andreea Gheorghe Profesor de educație plastică
author
author

De fiecare dată când spui că nu poți face ceva, eu îți voi răspunde că la un moment dat vei reuși.

Gabriela are 29 de ani și a studiat Limbi și Literaturi Străine la Universitatea București, devenind translator. În activitatea sa profesionala, s-a implicat în diferite proiecte educaționale și a lucrat ca specialist de vânzări într-o companie internațională. Începând cu anul 2017, a ales să intre în echipa Teach for Romania.

Cred cu tărie în dreptul fiecărui copil la educație de calitate și sper să pot contribui și eu la punerea acestei misiuni în aplicare, de aceea m-am alăturat echipei Teach for Romania.

Gabriela Secosan Învățător

Graba nu aduce nicio binecuvântare

Alina are 34 de ani şi a absolvit Facultatea de Litere, în cadrul Universității Bucureşti. De-a lungul activităţii sale profesionale, a fost profesor pentru toate categoriile de vârstă, de la copii de grădiniță până la adulţi. Din anul 2017 s-a alăturat echipei Teach for Romania

De când m-am alăturat echipei Teach for Romania, profesoratul nu mai este doar profesia mea, ci a devenit pasiunea mea. Programul Teach mi-a redat încrederea în mine, în viitor şi mai ales în elevii mei.

Alina-Andreea Preda Profesor de limba si literatura română, latină
author
author

Educația este sursa schimbării în bine

Diana are 25 de ani și a absolvit Facultatea de Istorie și Filosofie și un program masteral de istorie contemporană, "Istorie, memorie, oralitate în secolul XX", în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

În timpul studiilor a fost voluntară în mai multe ONG-uri, precum Asociația Tineretul ONU în România și  Asociația Preventis, unde a fost și fundraiser. Ca voluntar Preventis a avut ocazia să lucreze cu elevii din liceele clujene, unde a desfășurat activități de informare (cu privire la) și prevenire a consumului de droguri. Acesta a fost momentul în care s-a născut dorința de a se apropia de și a contribui mai mult în domeniul educației. 

Am hotărât să mă alătur organizației Teach for Romania, ale cărei valori le împărtășesc, crezând foarte mult în faptul că educația este sursa schimbării în bine de care noi avem atâta nevoie.

Diana Moisa Profesor de istorie

Ai încredere în tine că poți să-ți îndeplinești visurile!

Monica are 30 de ani și este absolventă a Facultății de Litere. Ca activitate profesională, a lucrat până acum în învățământ, dar și în mediul privat, la un centru de limbi străine, unde a descoperit predarea prin metode comunicative. A facut câțiva ani cursuri de teatru și încearcă să utilizeze la clasă ce a preluat din toate aceste experiențe. Din 2017, Monica a ales să devină profesor Teach for Romania

Am ales să fiu parte din Teach for Romania deoarece reprezintă o echipă de oameni implicați, care cred cu tărie în ceea ce fac și vor cu adevărat să ajute copiii acestei țări să aibă parte de educație de calitate. Sunt în Teach pentru că, atunci când mă trezesc dimineața, știu că merg la lucru cu un scop, iar acesta este de a avea o contribuție pozitivă asupra viitorului elevilor mei.

Monica Ploesteanu Profesor de limba si literatura română
author
Consimțământ Cookie-uri